AK Parti’den ihraç edilen ve şu an bağımsız olarak bulunan Yenice’nin mevcut Belediye Başkanı Zeki Çaylı, geçtiğimiz günlerde MHP İl Başkanı Dr. Adem Kar ile birlikte MHP Genel Merkezine gittiği kamuoyuna yansımıştı.

Zeki Çaylı’nın 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde MHP’den aday olmak istediği ve MHP Yenice İlçe Teşkilatının da bu konuda oldukça ısrarlı olduğu biliniyor.

Zeki Çaylı’nın Yenice’den MHP Adaylığı noktasında İl Başkanı Adem Kar’ın, Genel Başkan Yardımcısı Sadri Durmaz ile görüştüğü ve kararı Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin vereceği belirtiliyor.

AK Parti ile MHP’nin önümüzdeki yerel seçimlerde Cumhur İttifakı son birkaç gün içinde yeniden gündeme gelmiş ve Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün görüşme yapmış ve anlaşmışlardı.

Cumhur İttifakının tekrar oluşması ile birlikte AK Parti’den ihraç edilen Zeki Çaylı’nın MHP’den adaylık ihtimalinin da zayıfladığı yönünde görüş beyan edilse de, İl Başkanı Adem Kar’ın Yenice’den Çaylı’yı aday göstermek için çalışma içinde olduğu da belirtiliyor.

Editör: Haber Merkezi