Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin talimatları doğrultusunda harekete geçen Karabük Belediyesi Zabıta Ekipleri, vatandaşların huzuru ve sağlığı için kent genelinde yılbaşı öncesi denetimlerine devam ediyor.

Karabük Belediyesi Zabıta Ekipleri yaklaşan yılbaşı dolayısı ile kuruyemiş satışı yapan işletmeleri denetledi.

Denetimlerini sıklaştıran Zabıta Ekipleri, kuruyemiş satışı yapan işletmeleri denetlerken, işletmelerde bulunan iş yeri açma ve çalışma ruhsatının yanı sıra işletme hijyeni, ürünlerin uygun yerde muhafazası ve ürünlerin son kullanma tarihlerini inceledi.

Ekipler esnafı bilgilendirerek özellikle son kullanma tarihi yaklaşan ürünlerin raflardan kaldırılması konusunda uyarılarda bulundu. 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Vatandaşlarımızın yeni yıla huzurlu ve sağlıklı bir ortamda girebilmesi için çalışmalarımızı kent genelinde sürdürüyoruz. Vatandaşların güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için iş yerlerini sürekli olarak denetliyoruz.

Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. Üzerimize düşen sorumlulukların bilincindeyiz. Bu bağlamda yeni yıl öncesi yapılan denetimlerimiz hız kesmeden bugün olduğu gibi yarın da aralıksız olarak devam edecektir.

Halkın sağlığını hiçe sayan, sağlıksız ve hijyenik olmayan koşullarda üretim yapan şahıs ve kurumlara göz açtırmayacağız. Ayrıca bu konuda gerekli özeni gösteren, her türlü sağlıklı ortamı sağlayan esnafımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.