Karabük Üniversitesi mezunu ve halen Üniversite öğrencisi Enes Kaan Gökbulut memleketi Sakarya’da bir bebek için başlatılan yardım kampanyasını yurt geneline yaymaya çalışıyor.

Sakarya’da Fosfor Metabolizması bozukluğu ile altı ay önce doğan ve doğduğu günden bu zamana kadar yoğun bakımda tutulan Yusuf bebeğin ihtiyaç duyduğu 58 Bin Euro’luk yurt dışından gelen ilacı SGK karşılamıyor. Yusuf bebeğin iyileşmesini sağlayacak ilaç için Sakarya Valiliği izni ile yardım kampanyası başlatıldı.

Karabük Üniversitesinden mezun ve halen İstanbul'da ikinci üniversitesini okuyan Enes Kaan Gökbulut da memleketi Sakarya’da yaşanan olaya duyarsız kalmadı ve bu yardım kampanyasını en geniş kitlelere yaymaya çalışıyor.

Genç Üniversiteli Kaan Gökbulut “Sakarya’da yaşanan bu olaya duyarsız kalamadım ve ben de bir şeyler yapma ihtiyacı duydum. Çevremdeki arkadaşlarla ve sosyal medya aracılığı ile Yusuf bebek için başlatılan yardım kampanyasını ve en geniş kitlelere duyurmaya çalışıyorum.” İfadelerini kullandı.

Yusuf Bebek İlaç Yardımı :  Ziraat Bankası TR38 0001 0000 1979 4984 0250 02


 
Editör: Haber Merkezi