Kardemir Karabükspor kongresi öncesi bazı açıklamalarda bulunarak "Gel birlikte yönetelim" diyen Çağrı Güleç‘in bu çağrısına Yolbulan ailesinden tam destek geldi.

KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Güleç, dün yaptığı bir açıklama ile Kulüp Eski Başkanı ve KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yolbulan’ın, kulüpte başkanlık yaptığı dönemde ve takımın tekrar Süper Lig'e çıktığı sezonda büyük katkılar sunduğunu belirterek, 72 milyonluk alacağına karşılık herhangi bir yaptırım uygulamadığına dikkat çekmiş ve bir çağrıda bulunmuştu.

Karabükspor'u içinde bulunduğu kriz ortamından kurtarmak için çözüm üretebileceklerini ifade eden Güleç'in, “Gel birlikte yönetelim” teklifine KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yolbulan, “Biz KARDEMİR Ailesi olarak da, Yolbulan ailesi olarak da bu teklifi samimi buluyoruz, ancak bu konuda daha önce ki kararlarımız doğrultusunda sadece destek vereceğimizi açıklamış, bu anlamda bir görev talebimizin olmadığını belirtmiştik, Şimdi Sayın Güleç’in bu açıklaması bizi memnun etti, biz kendisine tam destek vereceğimizi beyan ediyoruz, KARDEMİR de olsun aile olarak olsun, yeter ki Karabüksporumuz bir nefes alsın. Tek Çağrı Beyin başkanlığı da bu iş için yeterli olur. Biliyorsunuz kulüpler de eş başkanlık gibi bir kavram yok, bu anlamda da doğru olanı Çağrı beyin başkanlığında yepyeni bir sayfanın açılması doğru olacaktır kanaatindeyiz” dedi.