31 Mart Yerel Seçimlerinde bir ilki başaran MHP camiası, Karabük tarihinde ilk defa bir belediye başkanını 3. Kez üst üste seçilmesinin alt yapısını oluşturdu.

Özellikle MHP İl Başkanı Dr. Adem Kar yine Karabük MHP tarihinde bir ilki başararak, Eskipazar ve Yenice ilçeleri ile Yortan beldesinin Belediyelerine üç hilal damgasını vurdurmayı elde etti.

Karabük il genelinde dört belediye ile temsil edilmenin gururunu yaşayan MHP İl Başkanı Dr. Adem Kar “Başarımız mutluluğumuzu daha da perçinledi. MHP adaylarına teveccüh eden halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Doğru zamanda, doğru isimle yola çıkılırsa başarı kaçınılmaz oluyor.” Dedi.

Karabük tarihinde ilk defa üçüncü kez Belediye Başkanı seçilen MHP’li Rafet Vergili ile ilgili de şu görüş ve düşüncelerini aktaran Kar “Rafet Bey bizim ilçelerde aday belirlememizde bir rol modelimizdir. Karabük’te rol model olarak kabul ettiğimiz sayın Vergili ile üç hilal bayrağımızın altına üç tane daha Belediye Başkanı kazandırdık. Allah milletimizin refahını ve başarısını daim eylesin.” Dedi.