Karabük'ün yeşil incisi Yenice ilçesine 2018 Genel Seçimleri ve 2019 Yerel Seçimlerinde verilen siyasi sözleri unutuldu mu?

Yenice halkı kendilerine verilen "ilçeye doğalgaz getirilecek" sözüne karşılık ne kadar yol alındığını merak ediyor.

Kargaz Genel Müdürlüğünden Yenice Belediyesinden ilçeye doğalgaz getirilmesi için yapılacak olan çalışmalara yönelik geçtiğimiz yıllarda istenilen konut ve iş yeri sayısını içeren istatistik bilgileri ile diğer teknik dosyaların teslim edilip edilmediği hakkında kamuoyuna şu ana kadar herhangi bir bilgilendirme yapılmadı.

AK Parti Yenice ilçe kongresinden sonra, ilçe halkının beklentilerinin daha da arttığı şu günlerde, Yenice'ye doğalgaz getirilip getirilmeyeceği, ya da ne zaman getirileceği ile ilgili halk açıklama bekliyor.

AĞAÇ ÜRÜNLERİ OSB PROJESİ NE OLDU?

Öte yandan Yenice'ye yapılması planlanan Ağaç ve Ağaç Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi Projesinde bir yol kat edilemezken, sürekli göç veren Yenice ilçesinin böyle bir projenin hayata geçirilmesi ile geriye göç alacağı da sıkça ifade edilmişti.

Yine vatandaşlar bir zamanlar çok konuşulan bu projenin de ne aşamada olduğunu merak ediyor.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI DEĞİŞİKLİĞİ, HALKI UMUTLANDIRMIŞTI?

Geçtiğimiz Şubat ayının sonunda yapılan AK Parti Yenice İlçe kongresi ile pasiflikle eleştirilen eski ilçe başkanının yerine Erdal Yirmibeş'in seçilmesi, ilçe halkının beklentilerini umutlandırmıştı.

Kongreden hemen sonra pandemi süreci ile hayatın adeta duruşa geçmesi nedeniyle Yenice'ye doğalgazın getirilmesi ve diğer siyasi sözlerin hayata geçirilmesine yönelik toplumsal beklentiler 3-5 ay daha ertelenmişti.

Kontrollü sosyal hayata geçilen şu günlerde, Yeniceliler yeniden doğalgaz başta olmak üzere verilen siyasi sözleri tekrar sorgulamaya başladı.
Editör: Haber Merkezi