AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı, İşkur Karabük Eski İl Müdürü Coşkun Güven seçim çalışmalarında bir hayli yol kat etmeye başladı.

Yenice Pazar esnafını ve halkı ziyaret eden Güven’e AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş de eşlik etti.

Yenice esnafı, Pazar esnafı ve sokaktaki vatandaşlar ile sohbet eden Belediye Başkan Adayı Güven ve Milletvekili Güneş oy istediler.

31 Mart’ta yapılacak olan seçimler ile ilgili düşüncelerini ifade eden Milletvekili Niyazi Güneş “Geçen hafta da Yenice’ye geldim, bu hafta biraz daha farklı gördüm. Daha canlı ve hareketli görüyorum. Yeniceli kardeşlerim artık ısınıyorlar. Yeni başkanlarını seçmeye sayılı günler kaldı. Coşkun Güven’i başlarına getireceklerine inanıyorum, genç, dinamik, enerjik bir kardeşimiz. Bende Coşkun’u bu adaylık sürecinde tanıdım. Yenicelilerin yetiştirdiği iyi bir kardeşimiz. Bende bölgesine yararlı olacağına inanıyorum. Aşağı yukarı her hafta ben ola, Cumhur Bey ola ve diğer kardeşlerimiz destek için buralardayız. Yeniceli kardeşlerimin her biri heyecanlı. Allah’ın izni ile inşallah önce ülkemizin ve milletimizin yararını, birliğini, beraberliğini düşünüyoruz. 31 Mart’ta yapacağımız bu seçimlerin öncelikle ülkemize, milletimize sonra Karabük’e, Yenicemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Diye konuştu.

Milletvekili Güneş “Yeniceli kardeşlerimizin söylemek istediklerimizi kavradıklarına inanıyorum. Bu seçimler bu bakımdan eski sistemin son seçimidir. Hem geneldeki hem de yereldeki iktidarımızı bir araya getireceğiz. Ve ülkemizin, yöremizin, beldemizin kalkınması için el birliği ile kolları sıvayacağız. Durmaya, duraksamaya hiç vaktimiz yok. Geceyi gündüze katarak çalışmamız gerekiyor. Bu memlekette artık ağır aksak yürümek gelecek nesillerin aleyhine bir davranış olur.  Gelecek için şimdiden adım atmak, karar vermek durumundayız. Gelecek şimdinin meselesidir. O bakımdan Yenice’de yapacağımız çok iş var. Geri kalmış çok iş var. Tehir edilmiş işlerimiz var. Bu işlerimizi önümüze alarak genç arkadaşımızla birçok problemi halledeceğimize, çözeceğimize inanıyorum. Bu seçimlerin şimdiden ülkemize, milletimize, memleketimize hayırlı olmasını Yüce Mevlamdan niyaz ediyorum.” Diyerek, düşüncelerini ifade etti.

Tezahüratları ile kendisini destekleyen gençler ile halkı arkasına alan Yenice Belediye Başkan Adayı Coşkun Güven’in bir hayli mutlu olduğu dikkatleri çekiyordu.

Güven, seçim çalışmalarını bir süredir devam ettirdiğini ifade ederken, halkın kendisine olan ilgi ve alakasından da çok memnun olduğunu dile getirerek, şunları söyledi;

"Biz ‘Yenice için şimdi birlik zamanı’ diyerek yaklaşık 20 gündür, kendi ismimiz açıklandıktan sonra, gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hem sahada, hem arka planda arkadaşlarımızın desteği ile. Tabi vekillerimiz de bizi her hafta yalnız bırakmıyorlar. Öncelikle ben Gençlik Kollarımıza ve bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum sizlerin huzurunda. Teşkilatımız arkamızda. İlçe teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımızı da aramıza alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tevazu, samimiyet, gayret ile Yenice 31 Mart’ta Güven’e kavuşacak diyoruz. Bize güvendiklerini gösteriyorlar, bizde onlara bugünkü olduğu gibi gece gündüz Yenice'miz için, ilimiz için, ülkemiz için gece gündüz çalışacağız hep beraber."

Editör: Haber Merkezi