YILMAZ KIRIK “ZAMAN DEDİ KODU DEĞİL, BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANIDIR”

yy

Ak Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık yayınladığı basın açıklamasında partisinin hafta sonu gerçekleştirdiği İlçe Danışma ve Yönetim Kurulu Tanıtma Toplantısını değerlendirdi.

İlçe Başkanı Kırık, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“AK Parti Yenice İlçe Teşkilatımızın İlçe Danışma ve Yönetim Kurulu Tanıtma Toplantısını geçtiğimiz hafta sonu düzenledik.

Karabük milletvekillerimiz 23.dönem TBMM Başkanı, eski Adalet, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Ali Şahin ile Prof. Dr. Burhanettin Uysal, İl Başkanımız Timurçin Saylar, İl Yönetim Kurulumuzun bütün üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanımız Hülya Uğur Kocakavak, Safranbolu, Eskipazar, Eflani, Ovacık ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımız, Karabük ve Yenice basınımız, İş adamlarımız, Muhtarlarımız, Kooperatif başkanlarımız ile halkımızın geniş katılımıyla toplantımızı başarıyla gerçekleştirdik.

Programımızda yeni yönetim kurulu üyelerimiz tanıtıldı, göreve getirildiğimizden bu yana yaptığımız parti faaliyetlerimiz, Yenice’deki 14 yıllık iktidar süresince yapılan ve devam eden devlet yatırımları ile yeni yönetimin hazırladığı yeni projeler slayt gösterileri şeklinde anlatıldı.

Bu projeler arasında;

Yenice-Karabük yolunun duble yol yapılması, Yenice-Mengen arasına yeni duble yol yapılması, Yenice’ye doğalgaz getirilmesi, Yenice Öğretmenevi’nin yapılması, Yenice’ye yeni terminal binası yapılması, Gençlik ve Kültür Merkezi yapılması, Yenice Hanyanı mevkiinden şehir girişinin yeniden düzenlenmesi, Kuzdağ Mevkii ile Sanayi sitesi arasındaki karayolunun ışıklandırılması,

İmam-Hatip ortaokuluna İmam-Hatip Lisesi’nin ilave edilmesi, İhtisaslaşmış Organize Sanayi Bölgesi kurulması, Atatürk Mahallesi’ndeki eski Sağlık Ocağının Yaşlı ve Hasta Bakım Merkezi olarak kazandırılması, Mevcut Devlet Hastanesinin Kredi-Yurtlar Kurumu’na devredilmesi, Yenice ÇPL binasının şehir merkezine taşınarak binasının Meslek Yüksekokulu’na kazandırılması, Yenice Meslek Yüksekokulu’na yeni bölümlerin açılarak öğrenci sayısının 6.000’e çıkartılması,

Fındıkaltı ve Arberetum mevkiinde bulunan binaların turizme kazandırılması, Biyoloji ve kamp alanları yapılması, Mevcut terminal binası ve Ülkü İlköğretim Okulu’nun bulunduğu alana Eğitim Kampüsü kurulması (anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise), Yenice’mize Halı saha kazandırılması, Yenicespor’un yeniden canlandırılması ve desteklenmesi,

Bisiklet ve yürüyüş yolu yapılması, Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi’nin Yenice’ye kazandırılması, Altınkaya İş merkezi, Karşıyaka, Fatih ve Yirmibeşler Mahallesindeki 2-B sorunlarının çözümlenmesi, Devrek-Zonguldak yönünden Yenice istikametindeki kavşaklardaki tabelalara Yenice yazılması, Yenice-Karabük karayolundaki beyaz çizgilerin sis yoğunluğu ve turizm amaçlı Sarı renge boyanması ve Tren seferlerinin yeniden düzenlenmesi gibi başlıca projeler yer almaktadır.

Projelerimizin gerçekleştirilmesi için Milletvekillerimizden destek istedik, neticelendirilmeleri konusunda sözler aldık.

Bu vesile ile milletvekillerimize, il başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, Kadın Kolları Başkanlarımıza, Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Karabük ve Yenice basınımıza, muhtarlarımıza, kooperatif başkanlarımıza, iş adamlarımıza ve çok değerli Yenice halkımıza, katılımlarından ve desteklerinden dolayı AK Parti Yenice İlçe Yönetim Kurulu olarak canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Kurucu İlçe başkanımız ve Belediye Başkanımız Zeki Çaylı, önceki ilçe başkanlarımız Aycan Telli ve Sabri Tom’a 14 yıllık hizmetleri için teşekkür ediyoruz. AK Partimizin ak bayrağını bugüne kadar başarı ile taşıdılar ve birçok hizmetin altına imza attılar. AK Parti Yenice İlçe Yönetim Kurulu olarak bizlere düşen görev de, devraldığımız bu bayrağı en iyi şekilde taşımak ve yapılan hizmetlerin üstüne yeni hizmetler katmaktır.

Milletvekillerimizin ve İl Başkanımızın da ısrarla üzerinde durduğu gibi, Yenice’mizde artık birlik ve beraberlik zamanıdır. Dedikodu ve şahsi çekişmelerden uzak, ilk günkü heyecanla Yenice’ye hizmet etmek için kolları sıvadık. Aramıza nifak ve ikilik sokmaya çalışanlara asla müsamaha göstermedik ve göstermeyeceğiz. Bir olacağız, diri olacağız dik olacağız.
Editör: Haber Merkezi