SAFRANBOLU'YU FELÇ EDEN YAĞMUR PROTOKOLE ZOR ANLAR YAŞATTI

safran

Safranbolu Belediyesi tarafından 9 hizmet aracı için düzenlenen açılış töreninde aniden yağmur bastırınca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve protokol üyeleri bir süre çadır altında bekledi.

Yaklaşık 10 dakika boyunca etkili olan şiddetli yağmur dolayısıyla tören alanındaki çadırın altına sığınan Şahin ve protokol üyeleri ıslanmamak için yoğun çaba sarf etti. Korumalar şemsiyelerle de önlem alırken, bazı vatandaşlar ise etkili olan rüzgardan dolayı çadırın uçmaması için mücadele verdi. Etkili olan yağmurdan dolayı Safranbolu caddeleri de adeta göle döndü.

AKSOY KONUŞTU, SAFRANBOLU FELÇ OLDU

Yeni hizmet araçları için düzenlenen törende kürsüde konuşan Belediye Başkanı Aksoy'un Safranbolu'ya yaptığı hizmetlerden bahsettiği esnada kürsü arkasındaki ana caddenin sel almasıyla trafikte aksaklıklar oluşurken, karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşların zor anlar yaşadığı görüldü. Aksoy'un açıklama yaptığı esnada yaşanan bu durum akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

ŞAHİN; EN SULUSU BUYDU

Yağmurun etkisini kısa sürede kaybetmiş olmasına rağmen caddelerin adeta göle dönmesi tepki çekerken yağmurun durması ile kürsüye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Safranbolu’da daha önce birçok açılış törenlerine katıldığını, en sulusunun ise bu törenin olduğunu söyledi.