Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın gelecek ay yapılacak olan olağan genel kurulu için adaylar çıkmaya başladı. 4 yılda bir gerçekleştirilen oda başkanlığı seçimi için aday olduğunu açıklayan Volkan Kılınç, basınla bir araya geldi.

Karabük’te inşaat ve dış cephe kaplama sistemleri üzerine ticareti faaliyetleri bulunan Kılınç, "Esnaf kardeşim seçimin var, odana sahip çık" diyerek genel kurula katılımın yoğun olmasını istediklerini ve bunun için çalıştıklarını dile getirdi.

Genç başkan adayı Kılınç, yaptığı açıklamada, "Davetimize icabet ederek katılımda bulunan değerli basın mensuplarına ve desteklerini biran olsun esirgemeyen esnaf dostlarıma teşekkür ederim. İzin verirseniz kısaca kendimi tanıtmak isterim; 36 yaşındayım doğma büyüme Karabüklüyüm. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunuyum. 2002 yılından beri aktif olarak ticaretle uğraşmaktayım. 2011 yılından bu yana kendi firmamla ticaret hayatıma devam etmekteyim.

Bugün burada bulunma amacımız hem siz basın mensubu arkadaşlarımızla tanışmak hem de üyesi olduğum Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 12 Ocak 2018 Cuma günü yapılacak olan olağan kongresinde oda başkanlığına aday olduğumu açıklamaktır.

Bir süredir yaptığımız istişareler sonucu esnaf ve sanatkarlarımızın talebi doğrultusunda başkanlık için yola çıktık. Esnaflarımızın sorunlarının çözümü için yerel ve ulusal düzeyde kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli çalışmaları yapabileceğimize inanarak güçlü bir kadro İle kongreye hazırlandık.

Allah nasip eder esnaflarımız teveccüh gösterirse genç dinamik bir kadro ile hizmet yarışında olacağız. Esnafımızın sesi olmak istiyoruz. Hali hatırı sorulan, çayı çorbası içilen, dertleriyle ilgilenilen, bir oda anlayışını etkin kılacağımızın sözünü vermek isterim. Esnaf ve sanatkarlarımızın desteklerini bekliyor kongrenin Karabükümüze, esnaf camiamıza hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.