31 Mart Yerel seçimlerinde Karabük tarihinde bir ilki başararak 3. dönem Belediye Başkanlığı'na seçilen Rafet Vergili'ye hayırlı olsun ziyaretleri seçilmesinin ardından bir aydan fazla bir süre geçmesine rağmen hala sürüyor.

Bu gün de Başkan Vergili, Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile beraberinde Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ve Adalet, Kalkınma Partisi Karabük Belediye Meclis Üyesi Osman Köşker'i ağırladı. Vergili ardından  makamına hayırlı olsun ziyaretine tek başına gelen Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy'u ağırladı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile beraberinde Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Belediye Meclis Üyesi Osman Köşker'e ve Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy'a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.