• Karabük Belediye Meclisi son toplantısını yaptı

  • Vergili, Meclisin son toplantısında ilginç bir talepte bulundu


 

Karabük Belediyesi 31 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimleri öncesinde 2014-2019 yılları arasındaki son meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Karabük Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı Karabük Belediyesi Kent Meydanı Nikah ve Konferans Salonunda Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Başkanlığında yapıldı.

Komisyon raporları ile gündem harici konular görüşüldükten sonra Başkan Vergili, Karabük Belediyesi meclis üyeleri ile birlikte her zaman örnek bir dayanışma içerisinde olduklarını belirtti ve meclisin son toplantısında şahsi bir istekte bulunarak oylama yaptırdı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin gündem harici üçüncü madde olarak oylamaya sunduğu, kendisinin sağlığında ve ölümünden sonra da Karabük’te hiçbir cadde, sokak, park veya köprüye adının verilmemesi önergesi de her zaman olduğu gibi oy birliği ile meclisten geçti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP’li ve AK Parti’li tüm Belediye Meclis Üyeleri ile tek tek helalleştikten sonra, tüm Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.