Son 3 (üç) aydır 1.300'den fazla esnafın iş yerini tek tek ziyaret eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, esnaflarımızın sıkıntılarını göz önünde bulundurarak 09 - 29 Nisan tarihleri arasında Karabük Kent Meydanında esnafımıza yönelik etkinlik düzenleneceğini bildirdi.

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen ve katılımın ücretsiz olduğu Esnaf Günleri etkinliği 09 - 29 Nisan tarihleri arasında 2 grup olarak gerçekleştirilecektir. 1. Grup 09 - 18 Nisan, 2. Grup ise 20 - 29 Nisan tarihleri arasında faaliyet gösterecektir.

Etkinlikten faydalanmak isteyen esnaflarımız vergi levhası fotokopisi, esnaf odası kaydı veya ticaret sicil kaydını gösteren belgelerle birlikte Karabük Belediyesi web sitesinde (www.karabuk.bel.tr) bulunan başvuru formunu doldurarak Karabük Belediyesi Halka İlişkiler Birimi Kat 2'den müracaatlarını yapabileceklerdir.

Müracaat edecek esnaflarımızın Karabük Belediyesi sınırları içerisinde faaliyet gösteriyor olması gerekmektedir. Karabük Belediyesi sınırları dışında faaliyet gösteren esnaflarımızın başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuruların stant sayısından fazla olması durumunda ise katılımlar ve hangi grupta yer alacakları 06 Nisan Cuma günü stant yerleşim kurası ile belirlenecektir.

Hazırlanan stantlar 1. Grup için bir gün öncesinden 8 Nisan günü katılımcılara teslim edilecek olup 18 Nisan günü bitiminde boşaltılacaktır. 2. Grup için ise bir gün öncesinden 19 Nisan günü öğlen teslim edilecek olup 29 Nisan gün bitiminde boşaltılacaktır. Katılımcılardan hiçbir şekilde stant kirası, katılım ücreti vs. adı altında ücret alınmayacaktır.

Esnaf Günleri etkinliğine son müracaat tarihi 05 Nisan 2018, Perşembe günü, saat 17.30'a kadardır.

Editör: Haber Merkezi