Karabük Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin muhtelif yerlerinde altyapı çalışmaları devam ediliyor. 


Karabük'ün altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Karabük Belediyesi, şehrin altyapısına verdiği önem kapsamında, şehrin büyük bölümünün içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesini sağlamış, yıllardır altyapısı olmayan bölgelere altyapı çalışmaları yapılmıştır.

Üstyapı konusunda önemli hizmetlere imza atan Karabük Belediyesi görülmeyen yatırım olarak bilinen altyapıya da bugüne kadar milyonlarca liralık yatırım yaptı. 

Karabük’ün geleceği için altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Başkan Vergili; “Ekiplerimizle birlikte devam eden çalışmalarımızı titiz bir şekilde yürütüyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için yapılan altyapı çalışmaları Karabük’ün her alanında farklı yoğunluklarda devam etmektedir.

Büyüyen Karabük’ün altyapı ve üstyapı sorunlarını önemsiyoruz. Bu doğrultuda amacımız gerekli hassasiyeti göstererek sorunların çözümü için çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettirmekte olup, Karabük'ün geleceğine kalıcı çözümler üretmek için çalışmaktayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi