31 Mart Yerel Seçimlerine bir hafta gibi kısa süre kala seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Karabük Belediye Başkanı ve Rafet Vergili, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına Yeni Mahalle ile devam etti.

Gittiği her mahallede büyük bir ilgi gören Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Yeni Mahallede coşkulu ve heyecanlı bir kalabalık tarafından karşılandı.

Yeni Mahallede gerçekleştirilen mahalle toplantısında bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili şu konuşmayı yaptı;

“Ben bu mahallenin çamurlu yollarında, burada en az 50-60 tane fabrika olduğu zamanlarda büyümüş bir kardeşinizim. Bu mahallenin çekmiş olduğu çileleri en iyi bilenlerdenim.

'Belediye Başkanı iktidar partisinden olmazsa başarılı olamaz' diyorlar. Benden önceki Belediye Başkanı iktidar partisiydi, ondan önceki de iktidar partisiydi. Neler yaptılar siz takdir edin. Bizim de neler yaptığımızı siz takdir edeceksiniz. Ben projelerimi yaparken bir gün dahi sıkıntıya düşmedim, hiç bir kapı önümde kapalı kalmadı, hepsi kendiliğinden açıldı. Bir kuruş para peşinde koşmadım, hiç kimsenin ayağına gitmedim. Ben bütün Karabüklülerin dualarının benimle olduğuna inanıyorum.

Karabük'te bir tane hastane bıraktılar, gerisini yıktılar. Şu anda herkes tomografi, röntgen ve laboratuvar sırasında bekliyor. Bununla ilgili bir tane Sağlık Tarama Merkezi yapacağız ve ücretsiz olacak. Bu merkezin parası hazır. Yeri ise tam burası.

Yenimahalle, Atatürk Mahallesi ve Namık Kemal Mahallesi beni her zaman bağrına bastı, kendisinden bir parça gördü. Bende elimden geldiği kadar size hizmet etmeye çalıştım. Mahallemizin eski halini hatırlayalım. Hemen burada keresteciler vardı. Burayı hemen kamulaştırdık ve park yaptık. Atatürk Mahallesi ve Namık Kemal Mahallesine Sosyal Yaşam Merkezi yaptık. Su tesisatlarımızın tamamını değiştirdik. İnşallah yakında burada muazzam bir kentsel dönüşümü de başlatıyoruz. Kentsel dönüşüm ile birlikte mahallelerimiz değerine değer katacak. Ayrı zamanda buraya yapacağımız Sağlık Tarama Merkezimiz de mahallelerimize değer katacak.

Değerli dostlarım benim sizden bir arzum var. Hangi partiden olursanız olun gelin Karabük'ün mührünü tekrardan bize teslim edin. Karabük'ün 50 yıllık geleceğini beraber hazırlayalım”