Karabük Belediye Başkanı ve MHP Adayı Rafet Vergili eski arşivlerden bulduğu videolarda, AK Parti Adayı Burhanettin Uysal'ın kendisine yaptığı övgüleri kamuoyu ile paylaşıyor.

Vergili, bu gün de arşivlerden bulup yayınladığı bir videoda, Uysal'ın kendisi için söylediği övgü dolu sözleri halka hatırlattı.

Vergili "Atanmış aday adayı Burhanettin Uysal'ın 3 Nisan 2017 tarihinde Karabük Milletvekili iken Kanyon Köprü açılış töreninde yapmış olduğu konuşmasında bugün söylediklerinin aksine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili hakkında ki övgü dolu sözleri." dedi.

Yayınladığı video ile ilgili Vergili "Atanmış aday adayı Burhanettin Uysal'ın 3 Nisan 2017 tarihinde Karabük Milletvekili iken Kanyon Köprü açılış töreninde yapmış olduğu konuşmasında; 'Karabük için çok önemli bir gün. Belediye başka partiden olurken hükümetlerinde başka partiden çok önemli yatırımlar yapabileceğini az öce Belediye Başkanım sizlere tek tek anlattı. Ben değerli Belediye Başkanıma da şimdiye kadar Karabük'e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı şükranlarımı arz ediyorum. İstikrar bir kere bozulacak olursa bir daha bunu telafi etmek mümkün değil. Değerli Belediye Başkanım 8 yıl içerisinde ben bunu bunu yaptım, Karabük'e hizmet ettim diyor. Belediye Başkanımızın eğer ömrü 8 ay olsaydı hangi hizmeti yapabilirdi. Her şeyden önemlisi istikrar lazım. Kanyon Köprü açılışımızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.' dediğini" hatırlattı.

Editör: Haber Merkezi