Karabük Net Haber olarak yaklaşık 30 bin kişinin takip ettiği resmi facebook hesabımız üzerinden, takipçilerimize Rafet Vergili'nin 24 Haziran'da yapılacak erken genel seçimlerde Milletvekili adayı olarak görmek isteyip istemediklerini sorduk. Her facebook kullanıcısının sadece bir kez oy kullanabildiği manipülasyona kapalı oylama sisteminde başlattığımız ankette kullanıcılara MHP'li Belediye Başkanı Rafet Vergili Sizce Milletvekili Adayı Olmalı mı? sorusunu yönelttik. 20.04.2018 Saat 13:00 itibariyle başlayan anket 24 saat süreyle oy kullanımına açık olacak.

Vergili, erken seçim kararının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı konuşma ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı erken seçim açıklaması sonrası Ankara'ya gitmiş, burada Bahçeli ile yaptığı görüşmede “Efendim ne emrediyorsunuz?” demişti. MHP lideri Bahçeli ise bunun üzerine; “Hep yanımızda oldunuz, size teşekkür ederim, sizin tüm kararlarınızın bizim lehimize olacağından en ufak bir şüphem yok, karar sizin, serbestsiniz.” yanıtını vermişti.

Bahçeli'nin Milletvekili adaylığı noktasında kararı Vergili'ye bırakmasının ardından gözler verilecek karara çevrildi. 2009 yılından bu yana Karabük'te Belediye Başkanlığı görevini yürüten tecrübeli siyasetçi Vergili'nin milletvekilliği adaylığı noktasında takipçilerimize yönelttiğimiz ankete ait sonucu ise süre bitiminde sitemizde paylaşmış olacağız.

Facebook hesabınızla giriş yapmış olmanız halinde aşağıdan oy kullanabilirsiniz.


Editör: Haber Merkezi