KARDEMIR Karabükspor'u içinde bulunduğu kötü durumdan kurtarmak için Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin Sedat Namal'ı kulüp başkanı yapma sürecine Valilikte 7 saat süren toplantıda KARDEMIR'in destek verme kararına KARDEMİR A.Ş Yönetiminden olumsuz karar çıktı.

Karabükspor'a bu yıl sonuna kadar 10 Milyon TL, 2019'da 5 yıllık sponsorluk anlaşması karşılığında 7.5 Milyon Dolar para vermesi ve satışlardan da binde iki kaynak aktarma kararına KARDEMİR Yonetimi, Yolbulan ve Güleç ailelerinden olumsuz cevap geldi.

Başkan Rafet Vergili KARDEMIR'in bu olumsuz cevabı karşılığında sosyal medya hesabından şimdilik " Karabükspora sahip çıkması gereken KARDEMİR, Karabükspor’u borç batağına sokan KARDEMİR’in hakim hissedarlarıdır. Bu günkü toplantımızda KRDM'den başka duyarsız kurum yoktu. Hisederlarının haklarını koruyorlarmış Bizde Karabükün haklarını koruyacağız." açıklamasını yaptı.

Vergili'nin KARDEMİR yönetiminin, Karabükspor'a destek vermeme kararı karşısında çok ciddi bir mücadele vermeye başlayacağı da ifade ediliyor.

Editör: Haber Merkezi