Milletvekili adaylarını ilk açıklayan parti olan Milliyetçi Hareket Partisi, "Cumhur İttifakı Millet Aklı" sloganıyla seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP İl Başkanı Dr. Adem Kar, MHP Karabük milletvekili adayları Seyit Ahmet Karabacak, Çetin İpek ve Ahmet Dönmez ile İl-ilçe teşkilatları, Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları Eflani ilçesini ziyaret etti. Kaymakam Sinan Aşçı ve kaymakamlık çalışanlarını ziyaret eden heyet, daha sonra pazar ve çarşı esnaflarını gezdi. Vatandaşlar bir süre sohbet eden MHP heyeti 24 Haziran seçimleri için partilerine destek istedi.

Esnaflar ve vatandaşlar ile yaptığı sohbette havaalanının yerinin Eflani olması gerektiğini belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili "Havaalanı bu bölgeyi ve Eflani'yi hareketlendirir. Her şeyden önce havaalanı Eflani'de olsa Eflani'ye gelen kişi sayısı yaz-kış 2000-3000 kişinin altına düşmez.Bütün bunların gerçekleşebilmesi için de 24 Haziran'da desteklerinizi bekliyoruz" diye konuştu.