Karabük Belediye Başkanı ve MHP Adayı Rafet Vergili Karabük Net Haber'in canlı yayınında Ergün Başkaya'nın sorularını cevapladı.

Vergili, Canlı yayında, Karabük Merkezden Safranbolu'ya kadar kesintisiz ulaşım projesini, Şehir parkı, Belediye sağlık tarama ve tedavi merkezi, Katı atık düzeli Depolama ve bertaraf tesisi,Kartaltepe, Bayırmahalle, TCDD Gar sahası ve Kemiklidere Kentsel Dönüşüm Projelerini, yağmur suyu drenaj projesini, Kanyon Park ve Üniteler ile Yeni Sosyal Yaşam Merkezleri ve parklar projelerini anlattı.

Vergili, Şirinevler Katlı otopark ve pazar yeri ile peyzaj düzenleme projesi ile emekli evi projesinin de seçimlerden önce hizmete gireceğini belirtti.

Başkan Vergili, "Bu tür projeler Karabük Belediyesi'nin kasaından bir kuruş harcatmayacağız. Merkezi hükümete yaptıracağız." diyenlere de "Merkezi hükumetin ilgili bakanlıklarını planlarına bu tür projeleri ekletmek kolay. Ama ilgili bakanlık 30 yıl sonra yapar." şeklinde eleştirilerde de bulunarak Ergün Başkaya'nın canlı yayın konuğu oldu.