Ürkmezer, Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk Günü Buluşmasında vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in vatandaşların sorunlarını dinlemek, taleplerini almak ve ivedilikle çözüme kavuşturmak üzere başlattığı toplantılar her hafta daha da yoğun katılımla devam ederken, bu hafta gerçekleştirilen toplantıya Eflani Kaymakamı Sinan Aşçı’da eşlik etti.

Her hafta Pazartesi günleri gerçekleştirilen toplantıda vatandaşların sorunlarını dinleyen Ürkmezer, sorunların çözümü konusunda toplantıda hazır bulunan birim amirlerine gerekli talimatları verirken, ileri ki günlerde yerine getirebilecekleri konular ile ilgili de notlarını alarak vatandaşların en kısa sürede bilgilendirilmesini istiyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Burada amacımız Safranbolulu hemşerilerimizin sorunlarını kendi ağızlarından bizzat dinleyerek yine birlikte çözüme kavuşturmak. Toplantılarımıza birim Müdürlerimiz de bizimle beraber hazır bulunuyor.

An itibari ile yerine getirilebilecek taleplerin yanı sıra diğer taleplerinde notu alınarak vatandaşlarımızın toplantıdan ayrılmalarının ardından kendi aramızda da derhal bir toplantı yaparak çözüm noktasında yapılabilecekleri değerlendiriyor ve iletişim adreslerini aldığımız talep sahibini bilgilendiriyoruz” dedi.

Çalışmaların yalnızca toplantılarla sınırlı kalmadığını, vatandaşları ve çalışmaları bizzat yerinde ziyaret ettiklerini de hatırlatan Ürkmezer şöyle devam etti; “Osmanlı’nın Mirası Safranbolu’da görev yapmanın gururunu yaşarken diğer yandan bu güzel kenti geçmişten aldığı gibi bu güne taşıyan Safranbolu halkının taleplerini yerine getirmek, sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışmamız gerektiğinin de bilincindeyiz.

Bu anlamda gerek Kaymakamlık gerekse Belediye olarak tüm birimlerimiz ile bu şehir daha yaşanılır kılmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bizlere güvenen ve destek veren tüm Safranbolululara teşekkür ediyorum.”