Geçtiğimiz günlerde Safranbolu Hilton Otel'de Vali Mehmet Aktaş başkanlığında daire müdürleri ile beraber sanayici, esnaf ve ticaret odaları temsilcileri birlikte son yılların en kapsamlı ve verimli toplantısını yaptı.
Vali Aktaş'ı daha önce de BRTV ekranlarında Zafer Acar'ın konuğu olarak dikkatlice dinleme ve gözlemleme fırsatım olmuştu.

Kısa sayılabilecek bir zamanda kentimizin ve ilçelerimizin sorunlarını detay bilgilerine kadar hafızasına yerleştirmesi, konulara vakıf olması, kendinden son derece emin ve eleştiriye açık olması, 2017 yılının tüm zorluklara rağmen bizim için bir atılım, bir kalkınma hamlesi olacağı umudumu yeşertti.

Vali Mehmet Aktaş'ın iller İdaresi Genel Müdür Yardımcılığı ve İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nda bulunması bir Karabüklü olarak beklentilerimiz yüksek.

Toplantıda bende önerilerimi ve değerlendirmelerimi sayın valimize aktarma fırsatını buldum.
Ana başlıklarla sıralarsak;

- Daire müdürü kardeşlerimizin daha fazla sorumluluk almaları.
- Kamu yatırımlarından daha çok pay almak için projelerin hızlandırılması
- Valilik bünyesinde YATIRIM TAKİP BİRİMİ oluşturularak karabük'e yatırım yapmak isteyen müteşepbislerin tüm sorunlarına yardımcı olunması
- Son olarak "ORTAK AKIL" noktasında tıpkı Safranbolu Hilton toplantısında olduğu gibi siyasi grupların ve sivil toplum kuruluşlarınnında eklenmesiyle KARABÜK EKONOMİK PLARTFORMU nu oluşturarak bir yol haritamızın çizilmesi gerektiğini açıkladım

Sayın Valim;
Demokratik tavrınınz ve entellektüel birikiminiz, katılımcıların isteklerini dikkatlice değerlendirmeniz "devletin tüm birimleriyle yanınızdayız" söylemi benim gibi bir çok Karabük sevdalılarının umutlarını arttırdı.
Teşekkürler sayın valim
Editör: Haber Merkezi