Karabük Valisi Kemal Çeber, yeni yıl mesajı yayımladı.

Vali Çeber yayımladığı mesajında; Hüzünleriyle, sevinçleriyle, gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile yeni yılı karşılıyoruz.

2017 Yılında tüm güçlüklerin karşısında bir ve beraber attı kalplerimiz.  Ülkemizi güçlü kılan bu meziyetin yeni yılda da artarak devam edeceğine olan inancım tamdır.

Yeni yıllar geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra yeni yıla ilişkin yol haritasının yaşanan tecrübeler ışığında gözden geçirilmesine olanak sağlayan dönüm noktalarıdır. Bizler de bu anlayıştan hareketle geçmiş yılda hemşerilerimize daha iyi hizmet verme, ilimizin potansiyelini daha iyi noktalara taşıma çabasıyla başta eğitim, sağlık, ulaşım olmak üzere hemen her alanda hayata geçirdiğimiz projeleri, 2018 yılında da aynı kararlılıkla sürdürerek ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı yapmanın gayreti içerisinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2018 yılının dünyada barışın, kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının egemen olduğu, ülkemizde yaşanan terör hadiselerinin son bulduğu bir yıl olmasını temenni ediyor, tüm Karabüklü hemşerilerim yeni yılını tebrik ediyorum.''

Editör: Haber Merkezi