Vali Kemal Çeber, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer ve Kurum Müdürleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında Safranbolu Spor Salonu ve Atletizm Pistinde voleybol müsabakası ve koşu etkinliği düzenledi.

Safranbolu Tartan Atletizm Pistinde düzenlenen koşu ve yürüyüşün ardından Safranbolu Spor Salonunda voleybol müsabakası ile etkinlik sona erdi.

Koşabiliyorken Koş Projesiyle vatandaşların spor yapacağı tesis ve alanlar tespit edilerek, bu alanlarda görev alacak olan antrenör ve spor uzmanlarının belirlendiği, proje süresince uygun görülen ve ihtiyaç duyulan okulların tesislerinden de faydalanılacağı projede kadın-erkek, yaşlı-genç herkesin spor yapmasını amaçlandığı belirtilen programa, Vali Kemal Çeber, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve kurum müdürleri, her hafta düzenlenen sportif etkinliklerle, projeye destek vermeye devam ediyorlar.


Her yaşta yapılan sporun sağlıklı yaşam için önemine değinen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer şu sözlere yer verdi’’ Spor sahamızın yenilenmesiyle vatandaşımızın spora katılımlarının arttırdığını görmekten mutluluk duyuyoruz.

Türkiye genelinde başlatılan “Koşabiliyorken Koş” projesini desteklemek, ayrıca sağlıklı yaşamak için fırsat buldukça spor etkinliklerine katılıyoruz. Bugün de Sayın Valimizin katılımı ile spor faaliyetimizi gerçekleştirdik. Tüm vatandaşlarımızı sağlıklı yaşam için spor yapmaya davet ediyorum’’dedi

Editör: Haber Merkezi