Vali Fuat Gürel ilçe ziyaretleri kapsamında Safranbolu’yu ziyaret ederek bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Safranbolu Kaymakamlığı önünde Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Gürel daha sonra Kaymakamlık Makamında Ürkmezer'den ilçenin tarihi, turistik ve ekonomik yapısı hakkında brifing aldı.

Safranbolu Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Vali Gürel, yapımı devam eden Dedeoğlu Camii inşaatında yetkililerden bilgiler alarak incelemelerde buldu.

TSK'nın Afrin kırsalında terör örgütü PYD/PKK'ya karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın ailesini de ziyaret eden Vali Fuat Gürel şehidimizin anne ve babasına başsağlığı dileklerini iletti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından devlet yatırımları kapsamında 10 dönümlük arazi üzerine 2 katlı olarak yapımına başlanan Safranbolu Gençlik Merkezi inşaatında da incelemelerde bulunan Vali Gürel, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ürkmezer ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Gürel, Safranbolu ilçemizde gerçekleştirdiği inceleme programının son bölümünde Safranbolu Yazıköy’de Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Özel İdaresinin ortak yürütmüş olduğu BAKKA projesi kapsamında yapımına başlanan ve bitme aşamasına gelen Yazıköy Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Genel Sekreter Mehmet Uzun, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Galip Sökmen ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulunan Vali Gürel, Yazıköy Kültür ve Dayanışma Derneği Lokalinde vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Safranbolu ziyaretini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi