Karabük Valisi Fuat Gürel, Memur-Sen Karabük İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Yeni hizmet binasında Memur-Sen'e bağlı sendikaların şube ve il başkanları ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Vali Gürel, yeni hizmet binasının Memur-Sen ailesine hayırlı olmasını diledi.Kamu görevi ifa eden herkesin görevini en güzel şekilde yerine getirmesi gerektiğini söyleyen Gürel,

"Zaman akıp gidiyor. 'Keşke o işi öyle yapmasaydım, şöyle yapsaydım daha iyi olurdu.' demenin bir faydası yok. Zira zamanı geri alamayız. O işin vakti geçti. İçinde bulunduğumuz zamanı en iyi değerlendirmek ve yaptığımız işi en iyi yapmak zorundayız. Kamu görevlisi olmamız dolayısıyla hepimiz halka hizmet ediyoruz. Halka güleryüzle hizmet edersek, halk da memnun olur. Bir devlet dairesine gittiğinde, anneme, babama, eşime, çocuklarıma, ya da başka bir şehre gittiğimde, bana nasıl davranılmasını istiyorsam, ben de vatandaşa öyle davranmalıyım. Kuşkusuz, insanları yüzde yüz memnun edemeyiz. Ancak, empati yaparsak, kendimizi vatandaşın yerine koyarsak, vatandaşa dokunursak, güleryüz gösterirsek, vatandaşın derdini, sıkıntısını dinleyip sorunlarını çözersek, onun gönlünü almış, hakkına, hukukuna riayet etmiş oluruz." dedi.

Memur Sen İl Başkanı Zeki Öz Vali Fuat Gürel'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Bizler kamu hizmeti yapıyoruz. Arkadaşlarımız zaman zaman çeşitli sıkıntılarla karşılaşıyor. Bu anlamda sorunların çözümü noktasında olumlu yaklaşımınız bizim için çok önemli. Özellikle sağlık ve eğitim çalışanlarına yönelik saldırılarda sizlerden destek bekliyoruz. On bir hizmet kolu yanında Kadın Komisyonu, Engelli Komisyonu ve Genç Memur Sen olarak çeşitli projeler yürütüyoruz." dedi.