Vali Kemal Çeber, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” münasebetiyle Yücel Huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret etti.


Yücel Huzurevi ziyaretinde Vali Kemal Çeber’e Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, İl Defterdarı Osman Koçaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen eşlik etti.


Cuma namazını Yücel Huzurevi mescidinde kılan Vali Çeber ve beraberindeki protokol daha sonra Huzurevi sakinleriyle birlikte yemek yedi. Yemek boyunca onlarla sohbet eden Vali Çeber, “Yaşlılar Haftası dolayısıyla Yücel Huzurevimizde yaşayan büyüklerimizi bir kez daha ziyaret etmek ve hatırlarını sormak istedik.


Onların huzurevimizde rahat ve mutlu yaşamaları bizim için önemli. Burada çalışan arkadaşlarımız da bu amaç doğrultusunda çaba gösteriyorlar, onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bütün değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.


Vali Kemal Çeber Huzurevi ziyaretinin son bölümünde eşi Neslihan Çeber’in geçtiğimiz günlerde Yücel Huzurevine gerçekleştirdiği ziyarette Hatice Şükriye Yanardağ isimli teyzemizin özel bir isteği Vali Kemal Çeber tarafından yerine getirildi.

Editör: Haber Merkezi