Karabük'e atanması ardından, gerek vatandaşlar gerek STK lar gerekse basın ve kurumlara yaptığı ziyaretler yanı sıra çocuklara çok büyük önem veren,  Vali Kemal Çeber, bugün değişik sürprizler yaparak çocuklara verdikleri önemi ve değeri bir kez daha gösterdi


KARES AVM’de bulunan DemirBey İskender ve SeBaBuBa Oyun Salonunun işletmecisi Uğur Çalışkan’ın misafiri olarak gittikleri programda Vali Kemal Çeber ve eşi Neslihan Çeber’e Vali Yardımcısı Barboros Baran, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, Öğretmen Tuğba Alpay, İşletmeci Uğur Çalışkan ve eşi ile Çocuk Evlerinde kalan 6-12 yaş çocuklar eşlik etti.


Çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sıcak sohbetler kuran Vali Kemal Çeber ve eşi Neslihan Çeber birlikte yedikleri yemeğin ardından çocuklar SeBaBuBa “Sevgi Bağları Burada Başlar” oyun salonunda gönüllerince eğlendiler.


Mesaisinin öğleden sonraki bölümünü çocuklara ayıran Vali Çeber, “Her çocuk özeldir, çocuk evlerimizde kalan bu yavrularımız da çok özel çocuklar. Sosyal hayatın içinde, topluma yararlı ve özgüvene sahip bireyler olarak yetişmeleri için devletimiz her türlü imkânı kendilerine sağlıyor.


Milletine, bayrağına ve milli değerlerine sahip çıkan güzel insanlar olarak yetişmeleri için biz de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün bu yavrularımızla çok güzel anlar geçirdik, bu güzel anların yaşanmasında emeği geçen işletmecimiz Uğur Çalışkan ve ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi.

Editör: Haber Merkezi