Vali Kemal Çeber göreve geldiği ilk günden itibaren değişik zamanlarda gerçekleştirdiği ev ziyaretleri, köy ziyaretleri, aile ziyaretlerine ve minik öğrenciler için hazırladığı sürpriz doğum günü kutlamalarına bir yenisi daha ekledi.

 Kayabaşı İlkokulu ve Ortaokulunda okuyan 2/A sınıfı öğrencisi Irmak Çelik, 3/A sınıfı öğrencisi Nurefşan Melenli ve 6/A sınıfı öğrencisi Eslem Gül Yıldız’ı sınıflarında ziyaret eden Vali Kemal Çeber doğum günleri için hazırlattığı pastayı öğrencilerle birlikte üfledi.


Okul bahçesinde etrafını saran miniklerle bir süre sohbet eden Vali Çeber eğitim-öğretim hayatlarında hepsine başarılar diledi. Okul Müdürü Recep Börekci’den okul ile bilgiler aldıktan sonra bazı sınıflarıda ziyaret eden Vali Çeber öğrencilerle bir süre sohbet etti.


Daha sonra beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, KYK Müdürü Kadir Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, Kayabaşı İlk ve Ortaokulunun Hami Kurumu olan İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven ve Okul Aile Birliği Başkanları ile birlikte 6/A sınıfına giren Vali Kemal Çeber, öğrencilere beraberindeki il müdürlerinin kim olduğunu ve ne iş yaptıkları konusunda fikirlerini sordu.


Sınıf listesinden adını okuduğu çocuklara geleceğe dönük meslek hayallerini de soran Vali Çeber aldığı cevaplar karşısında çok şaşırdı. Son günlerde önemli bir gün kutlayan veya kutlayacak var mı diye soran Vali Çeber, 2/A sınıfı öğrencisi Irmak Çelik, 3/A sınıfı öğrencisi Nurefşan Melenli ve 6/A sınıfı öğrencisi Eslem Gül Yıldız’ın bugün kendilerinin doğum günü olduğunu söylemeleri esnasında sınıfa getirilen pastayı görünce büyük mutluluk ve heyecan yaşadılar.


Kendileri için Vali Kemal Çeber tarafından özel olarak hazırlatılan pastayı birlikte kesen öğrenciler sürpriz kutlama ve pasta için Vali Çeber ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.


Öğrencilerin anılarında unutulmaz bir iz bırakacak olan sürpriz doğum günü kutlaması hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi