Vali Kemal Çeber, Çerçiler Mahalle Muhtarı Halim Kaya’yı ziyaret ederek, mahalle halkının isteklerini dinledi.


Çerçiler Mahallesinin köy olduğu dönemde mahallesi olan Dayıslar Camisinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Çeber’e Vali Yardımcısı Barboros Baran, İl Jandarma Komutan V. Albay Şener Şen, kurum müdürleri ve vatandaşlar eşlik etti.


Çerçiler Mahalle Muhtarı Halim Kaya’dan mahalle hakkında bilgiler alan Vali Çeber, mahallenin taleplerini ve sorunlarını dinledi. Belirtilen talep ve şikayetlerin çözümü noktasında beraberindeki kurum müdürlerine gerekli inceleme ve araştırmanın yapılmasını ve detaylı bir çalışma yapılarak kendisine bilgi verilmesi talimatı veren Vali Çeber daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.


Daha sonra Çerçiler Mahallesinde ikamet eden ve kutsal topraklara giderek Umre’den dönen Fatma Çalman isimli vatandaşımızı kırmayarak ikram ettiği zemzem suyunu içen ve hurmayı yiyen Vali Çeber “Allah kabul etsin, gitmek isteyenlere de nasip etsin” temennisinde bulundu.


1977-1983 yılları arasında muhtarlık yapan Kemal Çetin’i de ziyaret eden Vali Çeber, eski Muhtar Kemal Çetin’in hasta eşi Ayşe Çetin’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Muhtarlık yaptığı dönemlerde yaptığı hizmetlerden dolayı eski Muhtar Kemal Çetin’e plaket takdim eden Vali Çeber, “Yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.”dedi.

Editör: Haber Merkezi