Vali Kemal Çeber ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Vali Yardımcısı Barboros Baran, İl Jandarma Komutanı J. Albay Cihan Ulukaya, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Galip Sökmen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ile birlikte Ovacık ilçemizi ziyaret etti.

Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu, Belediye Başkanı Zafer Küpler, İl Genel Meclis üyeleri Muharrem Öter ve Recep Başdağ ve ilçe müdürleri tarafından Ovacık Spor Lisesinde karşılanan Vali Kemal Çeber daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Geleceğe dönük planları hakkında öğrencilerle sohbet ederek eğitim hayatlarında başarılar dileyen Vali Çeber daha sonra öğretmenler odasında okulda görevli öğretmenlerle bir araya gelerek taleplerini ve isteklerini dinledi.

Ovacık ziyaretinde Kıbrıs Barış Harekâtına katılan Kıbrıs Gazilerimiz Nurettin Orhan, Sabahattin Orhan ve Süleyman Süze’yi de ziyaret eden Vali Çeber bir süre sohbet ettiği gazilerimize sağlıklı ömürler diledi.

Vali Kemal Çeber Ovacık ilçe ziyaretinde TBMM Eski Başkanı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in Ovacık-Ekincik Köyünde ikamet eden anne ve babası Ünzile ve Abdullah Şahin’i de ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Ovacık Kamp Eğitim Merkezinde de incelemelerde bulunan Vali Kemal Çeber daha sonra ziyaretlerini tamamlayarak ilçeden ayrıldı.