KARABÜK'ÜN YENİ VALİSİ MEHMET AKTAŞ İLÇE TURUNDA

aktaş

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Eflani, Ovacık ve Yenice ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Vali Aktaş, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, Halk Sağlığı Müdürü Sezgin Tiryaki, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ile birlikte Eflani, Ovacık ve Yenice ilçelerinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Eflani ilçesinde Kaymakam Yasin Akgül ve Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul’u makamında ziyaret eden Vali Aktaş ilçe hakkında bilgiler aldı. Ziyaretlere Ovacık ilçesi ile devam eden Vali Mehmet Aktaş ve beraberindeki heyet, ilk olarak Ovacık Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal’ı makamında ziyaret ederek ilçe ile ilgili brifing aldı.

Belediye Başkanı Zafer Küpler’ide ziyaret eden Vali Aktaş, daha sonra Çok Programlı Lise İnşaatı, Spor Kompleksi Tesisleri, yapılması düşünülen Açık Cezaevi Alanı, Gençlik ve Kültür Merkezi İnşaatı, Orman İşletme Şefliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek yetkililerden bilgiler alarak ilçeden ayrıldı.

Vali Mehmet Aktaş son olarak Yenice ilçesine geçerek burada ilçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat ve Belediye Başkanı Zeki Çaylı’yı ziyaret etti.
Editör: Haber Merkezi