Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, beraberinde Yatırım ve İnşaat Müdürü Mehmet Fatih Garip, Teknik personel ve müteahhit firma yetkilileri ile birlikte yapımı devam eden inşaatlarda incelemelerde bulundu.

Genel Sekreter Uzun, beraberindeki heyet ile ilk olarak Safranbolu Harmanlar 16 Derslik Ortaokulu’nda ardından da Beşbinevler Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasına gelen Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu.

Yaptığı incelemelerin ardından kısa bir açıklama yapan Genel Sekreter Uzun, “Karabük İl Özel İdaresi olarak ekiplerimiz ile sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İhalesini yaptığımız işlerin kontrol edilmesi noktasında da hassas davranıyoruz. Daha önce ihalesini yaptığımız ve çalışmaları devam eden Safranbolu Harmanlar 16 Derslik Ortaokulu’nda yüzde 50 oranında; yine yapımı tamamlanma aşamasına gelen BİLSEM ’de ise yüzde 92 seviyesine ulaşıldı. Bu iki yatırımda 2018-2019 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi için çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.

Genel Sekreter Uzun, son olarak; “Kurumumuz tarafından yapılan her işte çok dikkatli davranıyoruz. İşlerimizi bu şekilde takip ederek oluşabilecek muhtemel sorunların önüne geçiyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı da tüm müdürlerime ve personellerime teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi