KARABÜK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNCE DÜZENLENEN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 5 KİŞİ YAKALANDI



Edinilen bilgiye göre Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Soğuksu Mahallesi TOKİ konutlarında bir eve baskın düzenlendi. Yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

Baskının yapıldığı evde toplu olarak uyuşturucu alemi yapıldığı yönünde bilgi alan emniyet güçleri inceleme başlattı. Yapılan istihbari çalışmaların ardından K. E. isimli şahsın evine operasyon düzenleyen ekipler, eve girdikleri esnada zanlıları kullandıkları uyuşturucu maddeyi klozete dökmeye çalıştıkları esnada yakaladı. Sifonu çekemeden enselenen zanlılar, E.K.İ., S.C., F.B. ve T.G. ile uyuşturucu madde kullanımı için yer temininde bulunan ve ikametin sahibi olan K.E.'yi gözaltına aldı.

Evde yapılan aramada ise 9 gram sentetik uyuşturucu, 1 adet kurusıkı tabanca ve uyuşturucu madde içiminde kullanıldığı belirlenen çok sayıda pet şişe ele geçirildi.

Operasyon sonrası emniyet müdürlüğüne getirilen zanlılar yapılan incelemelerin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.