AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal, yeni yıl münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda;

"Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren, ülkemizde, bölgemizde ve dünyada çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2018 yılını geride bırakıyoruz.

2019'un, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum.

Ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması adına önemli adımlar atıldı. Demokrasi ve ekonomi alanında önemli gelişmeler sağlandı. Birçok ülke büyük ekonomik kriz yaşarken Türkiye ekonomik büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdürdü.

AK Parti iktidarları ile birlikte eğitimde, sağlıkta, ekonomide, ulaşımda başlatılan büyük atılım ve yatırımlar, 2023 hedeflerimize ve ötesine yürüyüşümüz 2019 yılında da aynı kararlılıkla devam edecek, istikrarlı büyüme ve kalkınma süreci kat kat artarak yeni başarılarla taçlandırılacaktır.

Türkiye kendisine inanan, güvenen ve yardım bekleyen ülkelere duyarsız kalmayarak mazlumların yanında yer aldı. Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzur ve refahına kasteden odaklarla mücadele ederek, güçlünün haklı olduğu değil haklının güçlü olduğu bir dünya için dik durmasını bildi.

Yeni umutlar ve heyecanlarla karşıladığımız 2019 yılının ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, Karabüklü hemşehrilerimin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor; selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Editör: Haber Merkezi