AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İçerisinde mübarek kandil gecelerini barındıran üç ayların, bir rahmet pınarı ve şifa kaynağı olduğuna vurgu yapan Başkan adayı Uysal, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Hakk'ın rahmeti, bereketi ve mağfiretine olan arzumuzun zirveye ulaştığı, huzur ikliminin müjdecisi olan müstesna zaman dilimlerinden birine kavuşmanın sevincini yaşamaktayız. Recep, Şaban ve Ramazan aylarının içinde bulunduğu üç aylar, feyizli ve bereketli bir maneviyat mevsimidir. Bu aylar sevgi, şefkat, merhamet, kardeşlik, birlik ve beraberlik hislerimizin, dini duygularımızın yoğunlaştığı kutlu zaman dilimleridir.

Üç aylar ve içerisinde bulunan mübarek gecelerden nasiplenmek, Yüce Rabbimizin hikmetiyle buluşma ve rızasını kazanma adına eşsiz bir fırsattır. Bu mübarek günler, hayırlı amel ve güzel davranışlarla değerlendirildiği ölçüde, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir. Yüce Rabbimiz üç ayları layıkıyla geçirip feyiz ve bereketinden olabildiğince istifade edebilmeyi cümlemize nasip eylesin. Bu düşüncelerle, üç ayların ve Regaip Kandili'nin sevgi ve hoşgörü ortamına vesile olmasını temenni ediyor, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.
Editör: Haber Merkezi