AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal Beşbinevler Semt Polikliniğine 24 saat hizmet verecek olan Acil Servis açılacağının müjdesini verdi.

Burhanettin Uysal yaptığı yazılı açıklamada şu bilgileri verdi;

“Milletvekilliğim döneminde Sosyal Güvenlik Kurumundan Sağlık Bakanlığı’na devrini sağladığım Beşbinevler Semt Polikliniği bugün, dahiliye, çocuk hastalıkları ve üroloji polikliniklerinde hizmet vermektedir.

Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine İl Başkanımız Av. İsmail Altınöz, Milletvekillerimiz Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal ile Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya yaptığımız ziyaret neticesinde Beşbinevler Semt Polikliniğimizde mevcut poliklinik hizmetlerine ilave olarak 24 saat esasına dayalı bir Acil Servis ünitesi oluşturulması hususunda Bakanlığımızdan gerekli izinler alınmıştır.

Ayrıca hizmetin bir an önce başlayabilmesi için Bakanlığımız tarafından İlimize acil hekimi ve diğer sağlık personeli takviyesi yapılacaktır. Mevcut semt polikliniğimizde yapısal düzenlemeler en kısa sürede tamamlanacak ve Beşbinevler semtinde yaşayan vatandaşlarımızın günün 24 saati hizmet alabilecekleri bir acil ünitesi çok yakında hizmete girecektir. Hayırlı olsun.”