AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul'un Karabük Belediyesi toplu iş imza töreninde yaptığı açıklamaya istinaden bir yazılı basın açıklaması yaptı.

Uysal, basın açıklamasında şu görüş ve düşüncelere yer verdi;

“Sen işçinin mi yoksa Belediye Başkanının mı hakkını savunuyorsun. Bir Genel Başkan olarak işçine özlük haklarını koruyamadığım gibi hiçbir iyileştirme yapmaz’ken, işçilere düzeni bozmayın mevcut Belediye Başkanı ile devam edin demek bir sendikanın genel başkanına yakışmayan sözdür.

Sizler Karabük Belediyesi yaptığınız toplu iş görüşmelerinde işçine ne kazandırdın, özlük haklarında ne gibi iyileştirme yaptın. Biz Belediye Başkanı olduğumuzda sizlerden çok işçi kardeşlerimizin haklarını koruyacağız onların özlük hakların da iyileştirme yaparken de hiçbirinin haklarının yenmesine bir Belediye Başkanı olarak izin vermeyeceğiz.

Sizlerden çok Belediye Başkanı olarak işçi kardeşlerimizin yanlarında olacağız hak ve hukuklarını koruyacağız. O zaman sizler ne yapacaksınız. Siz Belediye Başkanlarını değil işçi kardeşlerimizin yanında olun onların özlük haklarına sahip çıkın.”
Editör: Haber Merkezi