AK Parti’den Karabük Milletvekili seçilen Prof. Dr. Burhanettin Uysal mazbatasını aldı.

burhanettin uysalKarabük Adliyesi’nde İl Seçim Kurulu Başkanı Timuçin Dedeoğlu’nun elinden mazbata ve belgelerini aldıktan sonra AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ve partililerle hatıra fotoğraf çektiren Uysal hiçbir ayrım yapmadan hizmet sıralarının kendilerinde olduğunu söyledi.

AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, 1 Kasım seçimlerinin ülke açısından çok önemli olduğunu söyleyerek, “Halkımız birlik ve beraberliği seçerek AK Parti’yi tek başına iktidara getirdi. Karabük’te Milletvekili seçilmiş olmak onurların en büyüğünü yaşıyorum. Bana bu onuru yaşatan tüm Karabüklü hemşerilerime şükranlarımı arz ediyorum. Hizmet sırası şimdi bizde. Bugünden itibaren hiçbir ayrım yapmadan hemşerilerimizin sorunlarını ve dertlerini çözerek şehrimizi ve ülkemizi bir adım daha ileri getirmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ise, “Hocamızın mazbatasını aldık. Mehmet Ali Şahin bey soğuk algınlığından dolayı rahatsız. Birkaç gün sonra gelerek mazbatasını alacağız. Bundan sonra hizmet zamanı. Seçim bitti. AK Parti’ye yakışır bir şekilde hizmet etmeye çalışacağız. Her şey Karabük ve ülkemiz için” dedi.

Editör: Haber Merkezi