AK Parti Karabük Milletvekili adayı Burhanettin Uysal AK Parti Karabük Gençlik Kolları’nın düzenlediği İftardan Sahura Çaylar Bizden söyleşisine katıldı. Programa AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz , Gençlik Kolları Başkanı Hasan Şahin ve il teşkilatı ,100.yıl mahalle sakinleri ve öğrenciler katıldı.

Gençlerle sohbet eden Uysal 24 Haziranın önemine değindi. Ülkemizdeki huzur ve istikrarı bozmak isteyen, yıllardır yapılan birikimleri yok etmek isteyen güçlerin gözlerinin Türkiye’de olduğunu söyleyen Uysal, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.

Uysal, “24 Haziran’da milletimizin desteğiyle dış güçlerin içerideki işbirlikçileri ile oynadıkları oyunları bozacağız. İstikrar için, çocuklarımızın geleceği için, güçlü bir Türkiye için milletimizin desteği çok önemli” dedi.

UYSAL "2023  DÜNYADA TÜRKİYE YILI OLACAK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dünya 5’ten büyüktür” diyerek mazlumların sesi olduğunu hatırlatan Çelik, dünyada hiçbir liderin böyle bir cesaret gösteremediğini söyledi. 24 Haziran seçimlerinin yalnızca ülkemiz için değil, dünya mazlumları için de ayrı bir önemi olduğunu söyleyen Uysal, “Türkiye yalnızca bölgesinde değil, dünyada önemli bir güç olma yolunda hızla ilerliyor. Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin önünü kesmek istiyorlar. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti milletimizden aldığı güç ile 24 Haziran’da bir milat yazacak. Nice yeni başarılarla ilk günkü heyecanla Türkiye’yi şahlandıracağız. 2023 Dünyada Türkiye yılı olacak” diye konuştu.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz,” Gençlerimize bu güzel organizasyon için gençlik kollarımıza teşkilatımıza teşekkür ediyorum. İnşallah önümdeki Cuma günü bayram bir sonraki Pazar günüde ikinci bayramımız olacak. İnşallah Rabbim emeklerimizi zayi etmeyecek sizlerde 16 yıldır ülkemize ve Karabükümüze hizmet eden AK Parti’mize ve Cumhurbaşkanımıza yine her zaman olduğu gibi hem gençlerimiz hem 100.yıl halkı  hem Karabük halkı yine sahip çıkacak yine bütün seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Karabük klasiği olacak buradan 3 milletvekilimizi meclise göndereceğiz. Cumhurbaşkanlığında daha önce %64,50 oy aldık İnşallah bu seçimde de bu oranın üzerine çıkarak güzel bir netice alacağız” diye konuştu.

İftardan sahura çaylar bizden söyleşisine katılan Karabük Üniversitesin de okuyan Kenyalı Zekeriya söyleşide “ Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemelisiniz  ona sahip çıkmalısınız  dünyada böyle bir lider yok Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideridir. Haberleri izliyorum 16 sene önceki Türkiye’ye bakıyorum ve şimdiki Türkiye’ye bakıyorum bambaşka” diye konuştu. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.