AK Parti Karabük teşkilatı ve tüm ilçe teşkilatları ile birlikte 1 Kasım genel seçimlerine odaklandı.

uysalcanla başla

AK Parti Karabük milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Tüm teşkilat kademeleri ile canla başla çalışıyoruz” dedi.

1 Kasım seçimleri kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Karabük teşkilatı, çalışmalarına Cumayanı ve Kemaloyman Sanayi sitelerinde devam etti. Her Pazartesi dua ile iş başı yapan Cumayanı Sanayi sitesi esnafını dua eden Uysal, esnaflara hayırlı işler diledi.

Yapılan seçim çalışmasında Uysal’a, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, İl Başkan yardımcıları, il ve ilçe teşkilat kademeleri ile çok sayıda partili eşlik etti.

UYSAL BURHANEETTİNTüm teşkilat kademeleri ile yoğun bir çalışma temposu yakaladıklarını kaydeden Uysal, “İlçelerimiz de dahil olmak üzere yoğun bir çalışma temposu yakaladık. İlçe başkanlarımız ilçelerinde, il başkanımız ve merkez ilçe başkanımız merkezde, mahalle başkanlarımız mahallelerinde sıkı bir çalışma içerisindeler. Köy köy, mahalle mahalle sıkmadık el bırakmadan çalışıyoruz. Bu durumdan hemşerilerimiz de memnun kalıyorlar.
Bizde kendileri ile yakinen ilgilenerek varsa dertlerini, mutluluklarını paylaşıyoruz. Çünkü AK Parti her daim insan odaklı bir yaklaşımla çalışmalarını sürdürdü. Bundan sonra da bu böyle devam edecek. Ben Karabüklü kardeşlerime şimdiden vermiş oldukları destek için çok teşekkür ederim. İnşallah bu destek ve gönülden bağlılık Kasım’da sandıklara da yansıyacak” diye konuştu.

 


Editör: Haber Merkezi