AK Parti Karabük milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Seçim çalışmalarımız da hız kesmeyeceğiz. Tek amacımız AK Partimizi tek başına yeniden iktidar yapmak” dedi.

BURHANETTİN UYSAL

AK Parti Karabük milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Safranbolu’da Sanayi ve terminal esnafı ile bir araya geldi. Uysal’a, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş, İl ve İlçe teşkilat kademeleri ile çok sayıda partili eşlik etti.

Seçim çalışmalarında hız kesmeyeceklerini, çalışmalarını da bu doğrultu da sürdüreceklerini ifade eden Uysal, “Seçimlere çok kısa bir zaman kaldı. Bizlerde AK Parti ailesi olarak tüm kademelerimiz ile sahaya indik. Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekili adayımız Mehmet Ali Şahin farklı bölgelerde, ben farklı bölgelere olmak üzere yoğun bir şekilde teşkilatlarımız ile çalışmaktayız.

Ziyaretlerimiz esnasında esnaf kardeşlerimiz de ülkede bir iktidarın olması gerektiğini bunun da AK Parti tarafından yapılması gerektiğini vurguluyorlar. Tabi bu yönde olumlu tepkiler bizleri daha da heyecanlandırıyor. Allah’ın izni ile bizlerde ülkemize ve milletimize sahip çıkacağız ve 1 Kasım’dan sonra aksayan ne varsa yeniden düzene sokacağız. Bozulan ekonomiyi, duran yatırımları tekrar düzelteceğiz. İnşallah 1 Kasım akşamı her şey çok daha güzel olacak” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi