AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Karabük yerel basın gezilerini sürdürüyor. Uysal bugün de Karabük Net Haber’i ziyaret etti.

Karabük Net Haber imtiyaz sahibi ve sorumlu editörü Ergün Başkaya’nın karşıladığı AK Parti Adayı Uysal’ın ziyaretine İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Belke ve bazı il yöneticileri de eşlik ettiler.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal, seçimlerin demokratik çerçeveler içinde geçeceğini, asıl zor olanın 31 Mart sonrası olduğunu belirterek “Karabük modern ve yaşanabilir kaliteye sahip bir kant haline kavuşturulması gerekiyor. Allah’ın izni ile 31 Mart Yerel seçimler sonrası işimiz uzun ve meşakkatli. Biz de zaten kolay işi sevmeyiz. Karabük üniversitesini nasıl kısa sürede nakış nakış işleyerek memleketimize kazandırdıysak, Karabük'ün ve Karabüklü hemşehrilerimin de Halkın hizmetkarı olmak için yola çıktık. Milletvekili deneyimimden sonra Karabük Belediye Başkanlığı görevine halkımızın bizi layık göreceğine inanıyorum.” diye konuştu.