Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in Öğretmenler Günü Mesajı yaynladı


Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda "Öğretmenlik; insanlığı cehaletten kurtaran, hayat mücadelesine en iyi şekilde hazırlayan, ufkumuzu açan, insanlık tarihinin en anlamlı, en onurlu ve ölümsüz mesleğidir " dedi.

Milletlerin muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmesinin eğitim-öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile başarılabileceğini belirten Ürkmezer, mesajına şöyle devam etti:

“Öğretmenlerimiz; İnsanların eğitim ve öğretimlerini meslek edinen, yolun başından sonuna kadar rehberlik eden, doğruları öğreterek yön veren ve yaşama hazırlayan kimselerdir.

Cennet Vatanımız, gelecekteki hedeflerine dünyadaki değişime yabancı kalmadan, kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır.

Ülkemizin istikbali, öğretmenlerimizin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile daha da aydınlık olacaktır. Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir.

Bu vesile ile ülkemizin dört bir yanında görev yapan öğretmenlerimizin “ 24 Kasım Öğretmenler Gününü “ en kalbi duygularımla kutluyor başarılarının devamını diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi