Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer  14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Safranbolu Devlet Hastanesi ve  İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

İlk olarak Safranbolu  Devlet Hastanesini ziyaret eden Ürkmezer, Başhekim Uzm.Dr. Bayram Aydoslu  Hastane Müdürü Mehmet Şahin, Müdür yardımcısı İlyas Dökecek ‘i ardından İlçe Sağlık Müdürlüğü Müdürü Dr. Uygar Gümüşsuyu’nu,   poliklinik ve acil serviste görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Doktorlar, bir hastalığı tedavi etmenin, hayatlarımıza sağlık getirmenin ve bütün umudumuzu kaybettiğimizde yanımızda olmanın sihirli güçleriyle donatılmış,  ulvi bir görevin temsilcileri olduğunu belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer sözlerine şöyle devam etti.

Gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen,  verilen görevleri zamanında ve tam yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlarım.’’dedi.

Devlet Hastanesi Başhekim Uzm.Dr.  Bayram Aydoslu Hastane Müdürü Mehmet Şahin,  Müdür yardımcısı İlyas Dökecek ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Uygar Gümüşsuyu, ziyaret dolayısıyla Ürkmezer’e teşekkür ederek, hastane hakkında bilgi verdi.