2017 yılı Haziran ayında Safranbolu Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığına atanan Dr. Fatih Ürkmezer’den Belediye personeline teşekkür yemeği.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Safranbolu Belediyesinde görev yapan Birim Müdürleri ve personeli ile öğle yemeğinde buluşurken, her birim ayrı olmak üzere gerçekleştirilecek yemek programlarının ilki Yazı İşleri Müdürlüğü personeline verildi.

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SAKEM ) Aslanlar şubesinde verilen yemekte konuşan Ürkmezer; “ 2017 Haziran ayının başından bu yana beraber Dünya Mirası Safranbolu için çalışıyoruz. Bu süreçte yine hep beraber ilçemiz adına oldukça önemli proje ve çalışmalara imza attık. Gerçekleştirdiğimiz her çalışmada hizmet bayrağını bir adım daha ileriye taşıdık” dedi.

Göreve başladığım ilk gün de söylediğim gibi Safranbolu ve Safranbolu halkına verilen tüm hizmetler her beraber elbirliği ile gerçekleşecek ve aynı şekilde devam edecektir diyerek konuşmasına devam eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Değerli mesai arkadaşlarım: Devletimizin şahsıma layık gördüğü görevi 2 yıla yakın bir süredir yürütmekteyim. Bu süre zarfında gerek Kaymakamlık gerek Belediye olarak düğer kurumlarımız ile birlikte Safranbolu’ya pek çok hizmeti kazandırdığımızı düşünüyorum. Mart ayında yapılacak olan seçimlere kadar yine beraber çalışmaya devam edeceğiz. Gerçekleştirilen her çalışmada sizlerinde büyük emekleriniz bulunmakta. Bu nedenle ben ilk günden bu yana gerek şahsıma gerek bu güzel ilçeye verdiğiniz hizmetlerden, özverili çalışmanızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Verilen öğle yemeğinin ardından Ürkmezer personel ile bir süre daha sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi