Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, İstanbul TÜYAP 16. Uluslararası Mutfak Günleri Yemek Yarışması ve Çorum’da düzenlenen 1. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Türkiye Şampiyonasında dereceye giren Cemil Meriç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri altın madalya alan Şule Karaoğlu, gümüş madalya alan Neslihan Karakaya ile ekip halinde yarışarak bu alanda Türkiye’nin En İyi 3. Lisesi olmayı başaran Zeynep Özer, Sude Eriş, Betül Yetgin ve Okul İdaresini tebrik etti.

Okulu ziyaret eren Ürkmezer, Öğrencilerimizin başarıları bizleri elbette ki mutlu ediyor. Bu başarıları eğitim öğretim yılı içerisinde pek çok alanda sık sık yaşamaktayız. Safranbolu olarak, Safranbolu Kaymakamlığı, Belediyesi, Milli Eğitimi olarak eğitime büyük önem veriyor, çeşitli alanlarda destek sağlamaya da devam ediyoruz” dedi.

Her iki yarışmanın da önemli organizasyonlar olduğunu kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Böylesi önemli yarışmalarda derce almak kolay değil.

Öğrencilerimiz zoru başararak hünerlerini göstermişler ve Safranbolu’ya ödüllerle dönmüşler. Ben bir kez daha Safranbolu’muzu başarı ile temsil ettikleri için öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Sınıfları da ziyaret eden Ürkmezer, öğretmenlerle bir süre sohbet ettikten sonra dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Editör: Haber Merkezi