Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Minibüsçüleri ziyaret etti.

Toplu taşıma araçları hayatımızın en önemli hizmetleri arasında yer alırken özellikle şehir içi taşımacılığında önemli rolü olan minibüsçüleri ziyaret eden, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer Ulaşımda canlarımızı emanet ettiğimiz taşımacılıkta önemli yeri olan minibüsçüler sosyal hayatın içinde her gün yüzlerce insanla karşılaşarak onlarca sorunla baş edebilen ulvi bir görevin temsilcileridir ifadelerini kullandı.

Ürkmezer konuşmasına,’’ İşin içine girildiğinde verilen hizmetin sadece ulaştırma olmadığını görüyoruz, her türlü insanın ulaşımını sağladıkları ruh hallerine sabır göstermeleri gerektiği, insan diyaloglarının çok önemli olduğu müesseselerden bir tanesi de ulaştırma hizmeti veren şoförlerimizdir.

Bir çok alanda olduğu gibi ulaşımda da vatandaşın memnuniyeti bizim için çok önemli, onların canları bizim emanetimiz. Bizler devletin temsilcileri olarak Kaymakamlık ve Belediye’nin imkanları dahilinde özellikle kış aylarında yollarda yaşanan buzlanmanın toplu taşıma görevi üstlenen sürücülerimize zor anlar yaşatmaması ve vatandaşın hayatını tehlikeye atmamaları için işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Yolcu taşıma mesuliyeti altında olan, her an tetikte olmaları gereken bir görevi icra eden, sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar görevlerini dikkatle devam ettiren, yapılan işin sorumluluğunun ne kadar ağır olduğunun bilincinde olan bütün toplu taşıma araç sürücülerine öz verilerinden dolayı teşekkür ediyor imkanlarımız dahilinde her konuda yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum’’dedi

Ürkmezer’in ziyareti minibüsçüleri memnun ederken, ziyaretlerin vatandaşa verilen hizmet kalitesi açısından da çok yararlı olacağı kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi