Çocuklarımız En Değerli Varlıklarımız

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Emek Mahallesi Paşapınarı siteler camisinde bulunan 4-6 yaş grubu Kur’an kursu eğitimi alan çocukları ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Hasan Güneş’in de eşlik ettiği ziyarette, minik öğrencilerle uzun süre sohbet eden Ürkmezer, eğitimcilerden bilgi aldı.

Çocuklara dini ve kültürel değerlerimizin en doğru şekilde öğretilmesi gerektiğini ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, ‘’Onlar bizim yeşerteceğimiz tohumlardır. 4-6 yaş, eğitimin temelini oluşturan en önemli yaş aralığıdır” dedi.

Kur’an kurslarında görev yapan din görevlilerinin de önemli bir görev üstlendiğine vurgu yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer,"Geleceğimizin teminat olan çocuklarımıza Kur’an kurslarında milli, dini ve manevi eğitim veriliyor. Çocuklarımız insanlığın geleceğini oluşturan en değerli varlıklarımızdır.

Ne mutlu bizlere ki milletçe çocuklarımızı güçlü aile bağları sağlam bir toplumsal doku içerisinde sevgiyle koruyarak yetiştiriyor, bu güzel hisleri özümüzde barındırıyoruz" ifadesini kullandı.

Çocuklarla yakından ilgilenen Ürkmezer, Fedakarca görev yapan din görevlilerine de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi