Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, personele teşekkür mahiyetinde gerçekleştirdiği birim buluşmalarına İtfaiye Müdürlüğü ile devam etti.

İtfaiye personeli ile akşam yemeğinde buluşan Ürkmezer, Müdür Mehmet Gökçü’den itfaiye birimi ile ilgili bilgi alırken personel ile de uzun bir süre sohbet etti.

Akşam yemeğinin ardından kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Öncelikle her birinize ayrı ayrı özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte yaklaşık iki yıl çalışma şansımız oldu. Sizlerle birlikte Safranbolu’da görev yapmaktan büyük mutluluk duydum” dedi.

İtfaiye biriminin özellikle Safranbolu gibi kentler için en çok önemli olduğunu ifade eden Ürkmezer; “ Sizler zaman zaman bir can kurtarabilmek için hayatınızı hiçe sayıyorsunuz. Bu nedenle takdiri hakkediyorsunuz. Ancak benim sizlerden isteğim, her şeyden önce iş güvenliği ve can sağlığınızdır. Sizler bizim için önemlisiniz. Bir kez daha mesai mefhumu gözetmeden Safranbolu ve çevre bölgelerdeki yangına anında müdahale gayretiniz için teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamınızda aileniz ile birlikte sağlıklı, mutlu günler diliyorum” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi